Kariera

Jesteśmy firmą, gdzie mistrzostwo masarskie i nowoczesne metody zarządzania zasobami ludzkimi pozwalają profesjonalnie rozwijać biznes, stwarzając warunki dla rozwoju zawodowego pracowników, studentów i stażystów, a także uczą zawodu mistrza masarskiego.

To idealne miejsce dla ludzi ambitnych, pełnych entuzjazmu i szukających inspiracji w rozwoju zawodowym, dla których zdobywanie profesjonalnych doświadczeń stanowi dużą motywację do pracy i satysfakcję osobistą.

Dlaczego warto u nas pracować?

  • Mistrzostwo to nasza domena!
  • Jesteśmy jednym z największych producentów mięsa czerwonego w Polsce, zatrudniamy prawie 2000 pracowników. Korzystamy ze standardowych form zatrudnienia takich jak zatrudnienia w ramach umowy o pracę, jak i bardziej elastycznych form współpracy.
  • Łączymy innowacyjność i doświadczenie w polityce personalnej tworząc synergię międzypokoleniowa, każdy niezależnie od wieku uczestniczy w realizacji celów firmy;
  • Stawiamy na rozwój pracowników i firmy, bo największy kapitał to ludzie; Realizując wewnętrzny program Zaufanie – Motywacja- Kompetencje, tworzymy ścieżki kariery skrojone na potrzeby firmy, a jednocześnie dopasowane do indywidualnych potrzeb, umiejętności i kompetencji pracowników; Program systematycznego wspierania liderów i zarządzających pozwala nieustannie podnosić kwalifikacje zarówno w sferze merytorycznych kompetencji zawodowych jak i umiejętności miękkich.
  • Doceniamy efekty pracy i profesjonalizm, kierujemy się kodeksem etycznym i zapewniamy możliwości korzystania z benefitów (m.inn. Fundusz świadczeń socjalnych, ubezpieczenia, opieka medyczna, szkolenia rabaty, bony czy paczki)
  • Wspieramy młodych zdobywających wiedzę tworząc miejsca praktyk, staży i nauki zawodu;
  • Doceniamy rzetelną i pełną zaangażowania pracę, zależy nam na satysfakcji pracownika i pracodawcy.

Sabina
Miczek

Kierownik Działu Kadr i Płac

+48 32 210 32 47 wew. 112

Przedsiębiorstwo Henryk Kania to zakłady mięsne, które od lat łączą ze sobą nowoczesność z tradycją. Do przygotowywania naszych wyrobów wykorzystujemy unikalne receptury, przekazywane z pokolenia na pokolenie. M.in. dzięki dbałości o wysoką jakość wyrobów, nasze zakłady mięsne wielokrotnie uznawane są za pionierów w wyznaczaniu trendów w polskiej branży spożywczej.