Linia Maestro

maestro
kabanos

Bogaty wachlarz produktów bardzo wysokiej jakości oraz unikalne, przekazywane z pokolenia na pokolenie receptury to główne źródło jakości produktów Henryka Kani.

Linia Maestro to:

HENRYK KANIA
MAESTRO

Staranna selekcja najwyższej jakości mięsa wieprzowego, unikalny proces wędzenia lub pieczenia oraz perfekcyjnie dobrana kompozycja przypraw – wszystko to składa się na sekret smaku produktów linii premium Maestro. Nasza oferta bogata jest w wyśmienite wędliny, które urozmaicą każdy posiłek. Zarówno miłośnicy klasyki jak i poszukujący unikalnych smaków znajdą coś dla siebie wśród naszych produktów. Szczególnie polecamy: kabanosy pieczone (175 g) i kabanoski (60 g, 120 g) stanowiące wyśmienitą przekąskę.

Produkt nie musi być przechowywany w lodówce, dlatego można zabrać go ze sobą wszędzie! Kiełbasę Krakowską, w całości i w plastrach - klasyka w najlepszym wydaniu. Idealna nie tylko do kanapek ale też jako składnik dań. Szynkę Wędzoną o wysokiej zawartości mięsa, którą cechuje wspaniały aromat. Pasztet wieprzowy z szynki, z dodatkiem cielęciny lub królika. Jedwabiście gładki i wyrazisty w smaku. Kiełbaski białe, klasyczne i z pieprzem, najlepsze na grilla oraz wytworne śniadanie. Kiełbasę Podwawelska i Śląska, z najwyższej gatunku tuszy wieprzowej.

Parówki
Henryka Kani

Wyśmienite parówki w trzech odsłonach: Classic, z kurczaka oraz z szynki zawierająca aż 93% mięsa, to nowość od mistrza masarskiego Henryka Kani. Wszystkie są źródłem białka. Nie zawierają fosforanów, ani glutaminianu sodu, dlatego są odpowiednie również dla małych dzieci. Do produkcji parówek linii Maestro wykorzystaliśmy drób i wieprzowinę pochodzące z polskich hodowli. Starannie wyselekcjonowane mięsa to gwarancja najwyższej jakości wyrobów.

Nasze parówki to idealna propozycja na smaczne, pożywne i zdrowe śniadanie dla całej rodziny. Znakomicie sprawdzają się również w ramach przekąsek na sobotni wieczór! Parówki linii Premium można wykorzystać do hot-dogów, koreczków czy różnorodnych sałatek. Można je spożywać nie tylko na ciepło, również serwowane prosto z opakowania smakują wybornie!

Przedsiębiorstwo Henryk Kania to zakłady mięsne, które od lat łączą ze sobą nowoczesność z tradycją. Do przygotowywania naszych wyrobów wykorzystujemy unikalne receptury, przekazywane z pokolenia na pokolenie. M.in. dzięki dbałości o wysoką jakość wyrobów, nasze zakłady mięsne wielokrotnie uznawane są za pionierów w wyznaczaniu trendów w polskiej branży spożywczej.