Kabanosy Maestro

Przedstawiamy elitarną linię oryginalnych kabanosów, których niespotykana popularność bierze się ze świetnego składu ujętego w niebagatelne smaki: pikantnych papryczek piri piri, aromatycznego bekonu, soczystej żurawiny, klasycznejpapryki, kruchego mięsa drobiowego oraz wędzonej wieprzowiny. Cały wachlarz uzupełniła nie tak dawno pyszna i aromatyczna nowość – Uwertura Klasyczna. Warto spróbować.

Kabanosy Pieczone 175g

Sekret smaku kabanosów pieczonych od mistrza masarskiego Henryka Kani, tkwi w niezwykłej wieprzowinie najwyższej jakości oraz procesowi pieczenia. Soczyste mięso poddawane jest procesom parzenia, wędzenia oraz suszenia, które sprawiają, że produkt jest idealnie suchy i chrupiący. A doskonały aromat nie pozwoli przejść obok niego obojętnie. Na uwagę zwraca wysoka mięsność produktu – 100 gram kabanosów pieczonych powstało bowiem ze 168 gram mięsa.

Szynka Wędzona

Najwyższej jakości szynka wyprodukowana z wyselekcjonowanych części szynki wieprzowej. Wędzona przy użyciu drewna bukowoolchowego oraz perfekcyjnie przyprawiona wyszukaną mieszanką przypraw. Zadowoli każdego, kto ceni soczysty, tradycyjny smak i wyjątkowy aromat.

Kiełbasa Krakowska

Kiełbasa Krakowsa Maestro Henryk Kania jest najlepszą z kiełbas. Swój tradycyjny smak zawdzięcza sprawdzonej recepturze opartej między innymi na starannie dobranych przyparwach oraz procesach wędzenia i suszenia. Dodatkowo nie zawiera fosforanów. Wyprodukowano z najwyższej jakości mięsa: 100 gram otrzymano ze 146 gram mięsa.

Kiełbasa Krakowska Plastrowana

Linia Henryk Kania Maestro to m.in. perfekcyjne wędliny plastrowane premium, o bardzo wysokiej zawartości mięsa. Charakteryzują się wyrazistym i wykwintnym smakiem ukrytym w każdym plasterku oraz wspaniałym aromatem.

Szynka Wędzona Plastrowana

Linia Henryk Kania Maestro to m.in. perfekcyjne wędliny plastrowane premium, o bardzo wysokiej zawartości mięsa. Charakteryzują się wyrazistym i wykwintnym smakiem ukrytym w każdym plasterku oraz wspaniałym aromatem.