Parówki zawijane w tortille

Czas przygotowania: 10 minut

Liczba porcji: 4

Składniki:

  • 4 parówki
  • 4 tortille
  • 4 łyżki keczupu
  • 4 plasterki sera żółtego
  • ulubione warzywa

Sposób przygotowania:

  1. Parówki wrzucić do wrzątku na 3 minuty. Nie gotować.
  2. Tortille podsmażać na suchej patelni przez około 1 minutę z każdej strony.
  3. Każdą tortillę smarować łyżką keczupu i nakładać po plasterku sera, dodając też ulubione warzywa.
  4. Nakładać parówki i zawijać ciasno w rulony.
  5. Rulony pociąć na kawałki.
  6. Podawać na ciepło lub zimno w formie przekąski.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *