wtorek, 06 listopada 2018

Schab delikatny z "Certyfikatem Dobry Produkt"

(fot. PTWP)

Schab delikatny znalazł się w prestiżowym gronie 20 artykułów żywnościowych nagrodzonych „Certyfikatem Dobry Produkt” przez redakcje serwisów portalspozywczy.pl, dlahandlu.pl i Polską Organizację Handlu i Dystrybucji.

Nagrodę, podczas Forum Rynku Spożywczego i Handlu, odebrał w imieniu firmy Michał Kuczyński, z-ca dyrektora handlowego naszej Spółki.

Konkurs ma na celu wyłonienie najlepszych produktów spożywczych w następujących kategoriach: Produkt wysokiej jakości, Nowy produkt, Innowacyjny produkt, Produkt tradycyjny i regionalny poprzez przyznanie im certyfikatu „Dobry Produkt 2018”. Schab delikatny z linii Disney Kitchen wyróżniono w kategorii Nowy produkt.

Przyznając Certyfikaty Dobry Produkt, organizatorzy nagradzają i tym samym wskazują najciekawsze produkty spożywcze, wyróżniające się jakością, innowacyjnością, ale także tradycyjną i regionalną recepturą. Logo Certyfikatu Dobry Produkt ma być drogowskazem w gąszczu sklepowych półek i pomagać konsumentom w dokonaniu jakościowego wyboru.

(fot. PTWP)

Public Relations Manager